Φόρτωση ...

FOSSIL Gen 4 Q Explorist HR Touchscreen Smartwatch Stainless Steel Bracelet FTW4011

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): FTW4011

Τιμή: 305.00 

Ελάχιστη ποσότητα για το "FOSSIL Gen 4 Q Explorist HR Touchscreen Smartwatch Stainless Steel Bracelet FTW4011" είναι 1".

FOSSIL Gen 4 Q Explorist HR Touchscreen Smartwatch Stainless Steel Bracelet FTW4011, POWERED WITH WEAR OS BY GOOGLE™.Κλασικό σχέδιο. Σύγχρονη τεχνολογία. Αυτό το SmartWatch 45 χιλιοστών με οθόνη αφής με Bluetooth® 4,1+ διαθέτει μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να προσαρμόζετε την κλήση σας. Δεν θα χάνετε πλέον κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις από τα social media, καθώς θα σας ειδοποιεί διακριτικά. Google Pay ™ Χρησιμοποιήστε το ρολόι σας για να κάνετε πληρωμές σχεδόν οπουδήποτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα.Το Google Pay είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.Η σύνδεση GPS αφήνει το τηλέφωνό σας πίσω. Χρησιμοποιήστε το GPS για να παρακολουθήσετε την απόσταση τρεξίματος σας (και να παίξετε την αποθηκευμένη μουσική σας) στο ρολόι σας. Καταγραφή Καρδιακού Παλμού αυτόματα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.Επιλογή φόντου οθόνης.Τα έξυπνα ρολόγια που τροφοδοτούνται με τη χρήση OS από την Google είναι συμβατά με τα τηλέφωνα iPhone ® και Android ™. Φορούν OS από την Google και άλλα συναφή σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Η οθόνη αφής smartwatchs που τροφοδοτείται με το Wear OS από την Google απαιτεί ένα τηλέφωνο που τρέχει Android ™ OS 4.4 + (εκτός από την έκδοση Go) ή το iOS 9.3 +. Οι υποστηριζόμενες δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ πλατφορμών.
Για να αποφύγετε βλάβες στο ρολόι σας, χρησιμοποιήστε μόνο με συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή. Μην χρησιμοποιείτε διανομέα USB, διαχωριστή USB, καλώδιο USB y, μπαταρία ή άλλη περιφερειακή συσκευή για φόρτιση.
Το προϊόν πρέπει να κρατηθεί περισσότερο από 20cm μακρυά από τις εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές για να ελαχιστοποιήσει το δυναμικό για την παρεμβολή RF. Δείτε την εισαγωγή προϊόντος για πλήρεις λεπτομέρειες. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ: 3ATM:  Τυχαία επαφή με το νερό.•Αποστέλλεται σε 24-72 ώρες •Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της επίσημης αντιπροσωπείας •Πολυτελής Συσκευασία Δώρου ROLOGAKI.GR •Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα •Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις •Εγγύηση 2 έτη της επίσημης αντιπροσωπείας Ελλάδος•Πιστοποίηση γνησιότητας προϊόντος, επίσημου αντιπροσώπου Ελλάδας 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Εξυπηρέτηση Πελατών

Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη - Σάββατο

8:30 - 14:30

Τρίτη - Παρασκευή

8:30 -14:30   17:30-20:30

Τηλ - Fax: 2271041843
Κιν.:6942202359

Χίος ΤΚ:82100

Σκαναβή 11 & Δρομοκαΐτη 12

info@rologaki.gr

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ

 
Δωρεαν Αποστολή σε ολη την Ελλάδα
Skroutz.gr Partner
Τηλεφωνικές παραγγελίες

Τηλ - Fax: 2271041843

Κιν.:6942202359

3 4-1
3 4-1

Αναλαμβάνουμε το service όλων των ρολογιών, στεγανοποιήσεις

καθώς και την αλλαγή σε λουράκια και μπαταρίες

Ευρωπαϊκή Ένωση Ψηφιακή Σύγκλιση ΕΣΠΑ 2007-2013 Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Βόρειου Αιγαίου Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης